01 | 10 | 2012 VeriCon tweede bij Tekla BeNeLux BIM Awards

VeriCon werd met het project Co-Green genomineerd voor een Tekla BeNeLux BIM Award
De uitvoering van Stadstuin Overtoom, het eerste project van Co-Green, loopt op rolletjes. De oude woningen zijn gesloopt en gebruikt als grondstof voor het beton van de nieuwe wijk: erg GREEN!

Stadstuin Overtoom is een goed voorbeeld van “BIM werken”. Deze nieuwe manier van werken in de bouw helpt om de verschillende schakels in de bouwketen met elkaar te verbinden en efficiënter te werken. Alle partners werken met Tekla BIMsight. De informatie van de Co-makers (leveranciers) is in één model geïntegreerd, zodat een goede afstemming plaatsvindt zonder passingproblemen. Daarnaast zijn installatietechnische en bouwkundige voorzieningen ook opgenomen in het constructieve 3D Tekla model. Mede door deze innovatieve veranderingen en het werken met het dit 3D model ben je overal op voorbereid en kom je op de bouwplaats niet voor verrassingen te staan!

Op 1 oktober is de uitslag bekend geworden en gebleken is dat P+R De Uithof van Hurks delphi engineering de meeste stemmen heeft gekregen en daarmee in de categorie betonbouw heeft gewonnen.

Hurks, gefeliciteerd met de overwinning! 

Co-Green Tekla
vericon logo zonder pay-off