24 | 01 | 2014 VeriCon innovatief met snelle duurzame vloeren

Binnen 1 dag met de bouw op peil zijn? Dat kan makkelijk en duurzaam met de door VeriCon ontwikkelde Snelbouwvloer. Sinds oktober 2013 is ook het octrooi verleend op dit innovatieve en complete vloer- en funderingsconcept.
De volledig op maat gemaakte, betonnen prefab vloer is geschikt voor woningbouw en brengt de bouw binnen 1 dag op peil. De nutsinvoer en leidingen voor het installatiewerk zijn geïntegreerd en de afgewerkte vloer kan zonder balkrooster direct op de palen geplaatst worden. Een perfecte aansluiting op prefab concepten voor de bovenbouw.
 
Projecten met de Snelbouwvloer worden door VeriCon geheel in BIM uitgewerkt en kunnen zonder afval en met lagere CO2  footprint gebouwd worden. Tezamen met een RC-waarde van 7,5 (!) en de mogelijkheden voor uitbouwen is de flexibele Snelbouwvloer van Vericon beslist een duurzaam, ‘veilig bouwen’-concept te noemen.
 
Er vinden op dit moment gesprekken plaats met enkele producenten over productie en verkoop en VeriCon verwacht voor de zomer te kunnen starten met het eerste project. De planning is dat de eerste woningen gebouwd met de Snelbouwvloer, voor het einde van 2014 gereed zijn.
 
Wilt u ook snel & duurzaam bouwen met de innovatieve Snelbouwvloer van VeriCon of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jos Hoonhout