10 | 02 | 2020 7 nieuwe afstudeerders

Vandaag starten 5 nieuwe studenten aan hun afstudeerperiode bij VeriCon. Naast afstudeerders werkt VeriCon ook met werkstudenten en duaal-studenten. Kijk voor het aanbod van stageplekken op: http://vericon.nl/nl/wie-zijn-we/vacatures.htm 

Nick Pels en Tomas Hermsen gaan aan de slag als constructieve afstudeerders, zij houden zich de komende maanden samen bezig met een geautomatiseerde berekening voor trappen, bordessen, galerijplaten en balkons. Zij doen dit onder leiding van Sander Zegers.

Verder gaan Stefan Buijs, Willem Stas en Dennis Verbuijs het team van VeriCon Solutions versterken. Stefan houdt zich bezig met de gebruiksvriendelijkheid van VBG. Hierbij is Remy van den Bor zijn begeleider. Willem en Dennis houden zich respectievelijk bezig met gevelindeling en woningindeling. Zij doen dit onder toeziend oog van Fred Schippers.

Vorige week startte Sander Geeris al op de marketingafdeling. Sander gaat zich de komende 5 maanden bezighouden met de customer journey van de klanten van VeriCon en zal zich tevens bezighouden met verschillende marketingactiviteiten. Hij wordt hierbij begeleid door Matty van der Brugge.

Piet van de Loo, ten slotte, is naast zijn studie al actief bij VeriCon Solutions; ook hij zal op deze afdeling afstuderen. Hij houdt zich de komende maanden bezig met maltechnologie. Piet wordt begeleid door Fred Schippers.

Naast afstudeerders werkt VeriCon ook met werkstudenten en duaal-studenten. Kijk voor het aanbod van stageplekken op: http://vericon.nl/nl/wie-zijn-wij/vacatures.htm