diensten

VeriCon is een voortdurend innoverend ingenieursbureau voor de bouw en bouwconstructies.

We ontwerpen, tekenen en berekenen bouwconstructies voor een breed aantal sectoren in de bouw en doen de engineering van (prefab)constructies met gebouwinstallaties.

Door te werken met geavanceerde reken- en modelleersoftware, zijn we in staat om heldere constructieve gegevens veel verder uit te werken dan voor een constructeur traditioneel gebruikelijk is. Op deze manier integreren we onze werkzaamheden met werkvoorbereidende taken en zijn we zelfs in staat om vanuit onze 3D-modellen koppelingen te maken met ERP systemen en productiefaciliteit bij bouwpartners, wat fouten voorkomt en waarmee een hoge mate van efficiency en maximale constructieve veiligheid wordt bereikt.

Wij maken graag een economisch en efficiënt uitvoerbaar constructief ontwerp met oog voor architectuur en gebruiker met verantwoord en milieubewust materiaalgebruik. De basis is natuurlijk een deugdelijk constructief ontwerp wat voldoet aan de daaraan in wetten en normen gestelde eisen. Ons brede interesseveld en enthousiasme voor duurzame, harmonieuze constructieve vormgeving, waarbij innovatieve oplossingen worden geïntegreerd en gestimuleerd, maken dat wij in elke opdracht een uitdaging zien.

Kijk voor meer informatie over onze activiteiten en de sectoren waarbinnen wij werkzaam zijn, onder wat doen we op deze website.

Arhus Woenselsestraat Eindhoven
Appartementen Beltz locatie Waalre
Belt Fashion Eindhoven