Adams Bouwadviesbureau gaat verder als VeriCon

 

Sinds september 2020 bundelen Adams Bouwadviesbureau en VeriCon de krachten. Hierdoor versterken we de afdeling ontwerp & advies en hebben we de capaciteit en flexibiliteit om meer grote projecten aan te nemen. Bovendien engineeren we voortaan op alle niveaus: constructief, bouwkundig en detail.

Per april 2022 gaat Adams bouwadvies verder onder de naam VeriCon. Adams Bouwadviesbureau stond al bekend om het ‘samenwerken’. Door de samenwerking met VeriCon wordt dit alleen maar sterker.

Telefoonnummers zijn ongewijzigd, u kunt bellen naar 0487 588 280. Mails naar uw vertrouwde contactpersoon worden automatisch doorgestuurd.

 


Korte geschiedenis Adams Bouwadviesbureau

Adams Bouwadviesbureau werd opgericht in 1996 door Henk Adams. In de eerste 5 jaar van zijn bestaan werd er veel gewerkt aan projecten op IJburg, waarbij Adams Bouwadviesbureau de voornaamste constructeur was. In 2004 verhuisde Adams Bouwadviesbureau naar de tweede verdieping van ‘Westerpoort’ aan de Van Heemstraweg in Druten. In 2006 heeft Henk Adams het bureau overgedragen aan Erwin van Toor. Er waren toen ruim dertig medewerkers in dienst. Door de crisis is Adams Bouwadviesbureau in 2009 ingekrompen, maar in de opvolgende jaren is er hard gewerkt, met een hecht team en veel trouwe relaties, waardoor Adams Bouwadviesbureau in 2011 succesvol zijn 15-jarig jubileum vieren. Erwin van Toor had veel contact met Jos Hoonhout, eigenaar van VeriCon, in het bestuur van VN Constructeurs. Zij delen dezelfde visie, met als resultaat dat in 2020 besloten is om de krachten te bundelen, waarbij Adams onderdeel werd van VeriCon.