Sinds september 2020 hebben Adams Bouwadviesbureau en VeriCon hun krachten gebundeld, resulterend in een versterkte afdeling ontwerp & advies en een vergrote capaciteit en flexibiliteit om grotere projecten aan te nemen. Bovendien voeren we nu engineering uit op alle niveaus: constructief, bouwkundig en detail. Als gevolg van deze samenwerking gaat Adams Bouwadviesbureau verder onder de naam VeriCon.

Rechtstreekse telefoonnummers zijn ongewijzigd gebleven en mails naar uw vertrouwde contactpersoon worden automatisch doorgestuurd.

Korte geschiedenis Adams Bouwadviesbureau

Adams Bouwadviesbureau werd opgericht in 1996 door Henk Adams. In de eerste 5 jaar van zijn bestaan werd er veel gewerkt aan projecten op IJburg, waarbij Adams Bouwadviesbureau de voornaamste constructeur was. In 2004 verhuisde Adams Bouwadviesbureau naar de tweede verdieping van ‘Westerpoort’ aan de Van Heemstraweg in Druten. In 2006 heeft Henk Adams het bureau overgedragen aan Erwin van Toor. Er waren toen ruim dertig medewerkers in dienst. Door de crisis is Adams Bouwadviesbureau in 2009 ingekrompen, maar in de opvolgende jaren is er hard gewerkt, met een hecht team en veel trouwe relaties, waardoor Adams Bouwadviesbureau in 2011 succesvol zijn 15-jarig jubileum kon vieren.

Erwin van Toor had veel contact met Jos Hoonhout, eigenaar van VeriCon, in het bestuur van VN Constructeurs. Zij delen dezelfde visie, met als resultaat dat in 2020 besloten is om de krachten te bundelen, waarbij Adams onderdeel werd van VeriCon.

Jos Hoonhout en Erwin van Toor tekenen het contract

Naar het artikeloverzicht

Meer weten? Neem contact op