Een enthousiast team in een open werksfeer

Met een enthousiast team van ruim 90 betrokken medewerkers zetten we in een open en zelfstandige werksfeer onze kennis en expertise in voor bouwkundige projecten.

Wij geloven dat innovatie nodig is om samen, efficiënter, betere, goedkopere en beheersbaardere gebouwen te maken. Tekenen of modelleren doen we dan ook uitsluitend in 3D en we werken met een uitgebreid pakket aan geavanceerde rekensoftware, die we zelf uitbreiden of aanpassen waar nodig.

We hebben een platte organisatiestructuur en zijn trots op onze vrije en zelfstandige werkwijze waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Om onze ambities waar te kunnen maken willen we ons team verder uitbreiden.

Kom jij ons team versterken?

Constructeur / Projectleider

Vestiging Veldhoven, Druten, Nederland

3D-modelleur

Vestiging Veldhoven of Druten, Nederland

Corporate recruiter

Vestiging Veldhoven, Nederland

We hebben momenteel 18 verschillende vacatures

Er zijn 18 vacatures beschikbaar

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

De kernwaarden die iedereen die bij VeriCon werkt hoog in het vaandel heeft zijn: innovatief, betrokken, enthousiast, samenwerken én persoonlijke ontwikkeling.

Waar wil je heen groeien? Wat heb je daarbij nodig? Hoe kunnen we jou gelukkiger in je werk maken? Maar ook: hoe kan jij ons helpen om grenzen te verleggen? Dit zijn vragen die regelmatig aan bod komen. Afhankelijk van je eigen ambities en ontwikkeling bespreken we samen jouw toekomstplannen.

“Er wordt hier écht samengewerkt”

“Ik heb veel vrijheid en er heerst een goede sfeer”

“De hoge mate van betrokkenheid vind ik bijzonder.”

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega?