Een enthousiast team in een open werksfeer

Met een enthousiast team van ruim zestig betrokken medewerkers zetten we in een open en zelfstandige werksfeer onze kennis en expertise in voor bouwkundige projecten.

Wij geloven dat innovatie nodig is om samen, efficiënter, betere, goedkopere en beheersbaardere gebouwen te maken. Tekenen of modelleren doen we dan ook uitsluitend in 3D en we werken met een uitgebreid pakket aan geavanceerde rekensoftware, die we zelf uitbreiden of aanpassen waar nodig.

We hebben een platte organisatiestructuur en zijn trots op onze vrije en zelfstandige werkwijze waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Om onze ambities waar te kunnen maken willen we ons team – dat momenteel uit een zestigtal medewerkers bestaat – verder uitbreiden.

Kom jij ons team versterken?

3D-engineer

Vestiging Veldhoven

Variatie en hele vette projecten. Daar mag je op rekenen als je bij VeriCon aan de slag gaat als 3D-modelleur.

De ene keer pak je een opdracht met het team aan en worden de rollen verdeeld, de andere keer ga je zelfstandig aan de slag met een project. Dat betekent dat je naast het modelleren in Tekla zelf het klantcontact beheert en overlegt met de constructeur.

Constructeur

Vestiging Veldhoven

Maak ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van constructies voor projecten variërend van grondgebonden woningen en gestapelde woningbouw tot grote utiliteitsbouw.

Stuur BIM-modelleurs aan en adviseer partners in het bouwproces betreffende constructieve zaken.

Bouwkundig softwareontwerper

Vestiging Veldhoven

Zet je bouwkundige kennis in om software te ontwikkelen of te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het laten aansluiten van 3D-modellingsoftware op administratieve systemen en productiesystemen of aan het visualiseren van constructies met behulp van de Microsoft HoloLens.

Werk met diverse programmeertalen (of leer ermee om te gaan!)

We hebben momenteel 10 verschillende vacatures

Er zijn 10 vacatures beschikbaar

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

De kernwaarden die iedereen die bij VeriCon werkt hoog in het vaandel heeft zijn: innovatief, betrokken, enthousiast, samenwerken én persoonlijke ontwikkeling.

Waar wil je heen groeien? Wat heb je daarbij nodig? Hoe kunnen we jou gelukkiger in je werk maken? Maar ook: hoe kan jij ons helpen om grenzen te verleggen? Dit zijn vragen die regelmatig aan bod komen. Afhankelijk van je eigen ambities en ontwikkeling bespreken we samen jouw toekomstplannen.

 

 

“De hoge mate van betrokkenheid vind ik bijzonder.”

“Het echte teamgevoel is bijzonder om mee te maken in het bedrijfsleven.”

“Ons vooruitstrevend bedrijf is vooral een hele fijne werkgever.”

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega?