Naam Joost van Helvert
Functie Constructeur

In juni 2018 heb ik de opleiding tot constructeur afgerond in combinatie met werk en 3 kinderen thuis. Het was een pittige tijd. VeriCon heeft me hierbij enorm gesteund als werkgever. Door het financieren van mijn opleiding én door mij voldoende uren te bieden om te kunnen studeren binnen een druk bestaan.

Ik hou van de cultuur van aanpakken bij VeriCon. De hoge mate van betrokkenheid vind ik bijzonder. De ontspannen werksfeer die daarmee samengaat draagt veel bij aan mijn werkplezier. Ik krijg overigens ook steeds meer verantwoordelijkheid en daar voel ik me goed bij. Je krijgt ook de ruimte om overal zelf invulling aan te geven.

Privé ben ik redelijk druk met mijn gezin, voetbal en vrienden, maar ik mag echt wel spreken over een goede werk-privébalans. Extra uren draaien op het werk mag natuurlijk, maar we geven hier overdag onze volle inzet. Daardoor is er voldoende ruimte om te leven naast het werk. Wel zo fijn.

Ik adviseer nieuwe collega’s om vooral gebruik te maken van de kennis van de VeriCon-collega’s. Iedereen is altijd bereid om te helpen bij elk project of vraagstuk. Dat is pas samenwerken!

 

Meer weten? Je kunt me bereiken op 085 – 086 68 17 of via j.vanhelvert@vericon.nl.

Meer verhalen van collega’s

Kom je ook deel uitmaken van het team?