Naam Teun Kessels
Functie Werkstudent team schoonwerk prefab

Ongeveer een jaar geleden ben ik als werkstudent begonnen op de afdeling schoonwerk prefab. Ik was naast mijn nogal theoretische studie op zoek naar praktische ervaring en kwam zodoende bij VeriCon terecht. Het plan was om bij VeriCon te werken tot dat ik mijn bachelordiploma had behaald, maar omdat de combinatie tussen studeren en werken mij zo goed beviel ben ik door blijven werken nu ik aan mijn master begonnen ben. VeriCon is hierin erg flexibel op het gebied van uren, rooster en verlof, bijvoorbeeld tijdens de tentamenweken.

Ik hou me bezig met het maken van wapeningstekeningen voor prefab betonelementen. Het soort elementen verschilt voortdurend, van balkonplaten tot dragende kolommen. De diversiteit en verschillende projecten maken het werk erg interessant.

Binnen VeriCon krijg je veel vrijheid, gepaard met verantwoordelijkheid over je eigen opdrachten. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken, maar je kunt altijd iedereen om hulp vragen. Bij ingewikkelde projecten bekijk je samen de situatie en ga je op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Tijdens mijn tijd bij VeriCon heb ik enorm veel geleerd en heb ik gezien hoe theorie en praktijk samenkomen. Ik kijk er naar uit om me de komende tijd nog verder te ontwikkelen binnen het vakgebied, zowel via mijn studie als bij VeriCon.

Meer verhalen van collega’s

Kom je ook deel uitmaken van het team?