Landgoed Coudewater
's-Hertogenbosch

Op landgoed Coudewater bij ‘s-Hertogenbosch worden woningen gebouwd, variërend van ruime tweekappers tot vrijstaande woningen. VeriCon heeft zowel de hoofdconstructie, als de uitwerking van de houtskeletbouw verzorgd voor 17 vrijstaande woningen op Landgoed Coudewater, genaamd De Erven.

De woningen zijn uniek doordat de bewoners samen met een architect de woning hebben ontworpen. Daarnaast hebben bewoners het bos letterlijk voor de deur. De woningen zijn ontworpen en gebouwd door UNICwonen. Alle 17 woningen zijn gebouwd in een hsb-concept.

VeriCon heeft de W-installaties geïntegreerd in de vloeren van de 17 vrijstaande woningen op landgoed Coudewater. Deze aanpak biedt niet alleen een efficiënte ruimtebesparing, maar zorgt ook voor een esthetisch aantrekkelijkere en functionelere woning. Door de installaties in de vloeren te verwerken, worden ontsierende leidingen en kabels geminimaliseerd, waardoor de architectonische integriteit behouden blijft en de bewoners genieten van een comfortabele en goed functionerende binnenruimte. Alle voorzieningen voor het leidingwerk zijn prefab gemaakt.

Alle woningen van UNIC ontstaan uit conceptwoningen met conceptmatige details. maar toch stuk voor stuk uniek doordat ze door de koper vrij indeelbaar zijn. Daarnaast zijn de woningen zeer duurzaam in ontwerp en materiaalgebruik en ruim van opzet. Door de vrije indeelbaarheid zijn de woningen ook in de toekomst aanpasbaar aan de veranderende woonwensen van de bewoners.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met:


Ludo Pompen Teamleider HSB en prefabfundering

Bekijk alle
projecten

Meer weten? Neem contact op