Naam Sjors Crommentuijn
Functie Projectmanager

De innovatieve ideeën waren voor mij de reden om de overstap te maken van een ander ingenieursbureau naar VeriCon.  Het begrip innovatie is hier namelijk geen wassen neus. Binnen VeriCon gebeurt écht iets.

Onze eigen automatiseringstak is onderscheidend in de branche. Omdat we vinden dat processen binnen de bouwsector beter kunnen en moeten, zijn we heel bewust bezig met innovaties op dit gebied.

Ik ben destijds gestart als constructeur en ben inmiddels doorgegroeid naar projectmanager. Ik begeleid daarbij zo’n 30 mensen tijdens onze projecten. Onze directeur Jos Hoonhout zag de potentie in mij en gaf me de ruimte om te groeien. We hebben een klik. Misschien wel omdat Jos – zoals ik het zie – eerder een ondernemer dan een directeur is. Hij kijkt in de breedte om zich heen, naar meer dan alleen techniek. We wisselen veel van gedachten en luisteren naar elkaars ideeën. Zo doen we dat eigenlijk binnen heel VeriCon. We hebben een platte organisatie waar geen rangorde geldt. Daar hou ik van. Een organisatie die gezond wil groeien, met kansen voor iedereen binnen het bedrijf.

Wat kan ik verder nog zeggen? Dat de mix tussen jong en oud hier mooi in balans is; jonge honden die vooruit willen gecombineerd met de kennis en ervaring van de oudere garde.

We gaan ook steeds meer naar zelfsturende teams. Met het hoge opleidingsniveau van onze mensen merken we dat er behoefte aan is. Men loopt hier niet weg voor verantwoordelijkheden. Door goed met iedereen te blijven communiceren weten we wat de teams nodig hebben. VeriCon zorgt hiervoor.

 

Meer weten? Je kunt me bereiken op 085 – 086 68 50 of via s.crommentuijn@vericon.nl.

Meer verhalen van collega’s

Kom je ook deel uitmaken van het team?