Naam Alex Limpens
Functie 3D-engineer

In 2010 ben ik gestart bij VeriCon. Ik was al bouwkundige, maar had geen ervaring op het gebied van constructie. VeriCon bood me de kans om mezelf hierin te ontwikkelen. Ik moest veel leren, maar kreeg het vertrouwen en nam daarom de uitdaging aan. Na een jaar besloot ik zelfs om dichterbij het bedrijf te gaan wonen dat me in mijn persoonlijke ontwikkeling heeft gesteund.

Door gewoon aan de slag te gaan en ervaring op te doen in de praktijk, ben ik sterk geworden als 3D-engineer en modelleur. Vanzelfsprekend moet je daar wel wat voor doen. Ik werd gekoppeld aan een projectleider en heb diverse interne trainingen gevolgd.

Er heerst bij VeriCon echt een teamgevoel en dat is bijzonder om mee te maken in het bedrijfsleven. Er is hier geen haantjescultuur en dat vind ik erg verfrissend. Ik werk dagelijks samen met fijne collega’s. En dat zeg ik niet zomaar. Ik ben actief geweest in verschillende organisaties en kan me hier inmiddels een goed beeld van vormen.

Stel vragen! Dat is de tip die ik wil meegeven aan nieuwe collega’s. Hou je oren en ogen goed open en blijf nieuwsgierig, dat is VeriCon ook.

 

Meer weten? Je kunt me bereiken op 085 086 68 54 of via a.limpens@vericon.nl.

Meer verhalen van collega’s

Kom je ook deel uitmaken van het team?