Naam Dennis van den Putte
Functie 3D-modelleur
Locatie Veldhoven

Een werkdag bij VeriCon is eigenlijk nooit hetzelfde, om je een beeld te geven vertelt 3D-modelleur Dennis van den Putte je hoe zijn dag er uit kan zien.

“Toen ik bij VeriCon aan het werk ging ben ik begonnen met het modelleren van prefab betonelementen. Dit varieerde van balkonplaten tot wandelementen. Sinds kort ben ik bezig met het modelleren van stalen hallen en CLT-woonzorgeenheden.

Bij binnenkomst start ik de dag rustig met een bakje koffie. Vervolgens ga ik aan de slag met het tekenen van de stalen hallen. Hierbij neem ik de basisconstructie over van de architect en kan ik het vervolgens samen met de constructeur verder uitwerken.

Deze ochtend hebben we om 10 uur een gezamenlijk gebakmomentje om zo de verjaardagen van alle collega’s die afgelopen maand jarig zijn geweest te vieren. Dit is een gezellig moment om bij te kletsen met alle collega’s, net zoals de pauze om half 1 waarin ik altijd een wandeling maak met een grote groep VeriConners.

Na een lekker stuk gebak schuif ik weer achter mijn scherm, in een specifiek project zijn vakwerkliggers voor de daken nodig. Hiervoor moet ik het basiselement tekenen zodat ik dit kan kopiëren en gebruiken voor het vervolg van de hal. Om te zorgen dat dit proces sneller en efficiënter verloopt ben ik bezig met het maken van een component. Een goed werkend component zorgt ervoor dat je de basiswaarde direct in het model kunt plaatsen en zo gemakkelijk de profielen kunt aanpassen wanneer er een wijziging in de constructie zit.

Ik heb me aangemeld voor de ontwikkelavond van vanavond, dit is een ideaal moment om uitgebreid te werken aan het maken van een component. Eens in de twee weken wordt deze avond georganiseerd om medewerkers de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Er zijn meerdere collega’s aanwezig aan wie ik hulp kan vragen en we eten gezamenlijk iets lekkers op kosten van de zaak. Normaal gesproken zit de dag er rond 5 uur op maar nu zit mijn werkdag er om 8 uur op. “

Ben je enthousiast geworden na het lezen van Dennis zijn verhaal en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de vacature hieronder en wie weet spreken we je binnenkort bij ons op kantoor.

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega?