Naam Susan van Beckhoven - Jansen
Functie Expert 3D-engineer

Inmiddels werk ik 12 jaar bij VeriCon. Hierdoor kan ik uit ervaring zeggen dat ons vooruitstrevende bedrijf ook een hele fijne werkgever is. Mensen krijgen hier veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ze zijn daardoor betrokken en zetten zich echt in voor de zaak. Ik denk niet dat dat vanzelfsprekend is. Zoiets is en blijft een wisselwerking tussen directie en werknemers.

In het begin was ik vooral bezig met het ontwikkelen van 3D binnen VeriCon. Nu ben ik dagelijks bezig met het aanpassen, oplossen en verbeteren van de software, zodat alles nóg beter aansluit op onze projecten en werkzaamheden.

Ik weet nog goed dat ik hier de eerste keer op gesprek kwam. Het was voor mij al snel duidelijk dat VeriCon in de innovatieve hoek van de bouwsector te vinden is, vanwege de aandacht voor 3D. Veel bedrijven waren daar toen nog niet aan toe. Ik kon hier bij VeriCon meteen mee aan de slag en mag mezelf vandaag de dag zelfs expert noemen;  al leer ik nog gewoon elke week bij hoor.

Doordat ik minder op projecten ingepland wordt kan ik onze programmatuur blijven verbeteren. Dat is voor zowel collega’s als onze klanten erg fijn. Belangrijk werk dus. Ik zit hier perfect op mijn plek. Het betekent natuurlijk wel dat er een mooie plek is vrijgekomen voor een nieuwe 3D-engineer.

 

Meer weten? Je kunt me bereiken op 085 086 68 05 of via s.vanbeckhoven@vericon.nl.

Meer verhalen van collega’s

Kom je ook deel uitmaken van het team?