Als adviesbureau zijn we op meerdere niveaus in de bouwketen actief als adviseur. Wij bieden niet alleen raad aan de principaal, zoals ontwikkelaars en corporaties, maar ook aan de (ontwikkelende) aannemers. Bovendien verzorgen we de detailuitwerking voor leveranciers binnen diverse disciplines, zoals houtskeletbouw, prefabbeton casco’s en schoonwerk prefabbeton. Bij verschillende projecten komen onze verschillende diensten inmiddels samen, het adviseren en uitwerken van hoofdconstructies én detailengineering van meerdere bouwmaterialen.

Binnen VeriCon is de kennis toegankelijk voor iedereen. We kennen en hebben inzicht in de specifieke eisen en wensen van leveranciers en aannemers voor diverse bouwonderdelen. Deze kennis vormt de basis voor onze uitgebreide detailengineering, waarbij we het model tot in de kleinste details uitwerken, inclusief machineaansturing.

Als hoofdconstructeur kunnen we onze expertise inbrengen in de vroegste ontwerpstadia van het project. Hierbij kunnen we onze materiaalkennis inzetten voor constructieadvies. Tijdens de fase van omgevingsvergunning en financiële afkadering, biedt dit de garantie dat latere wijzigingen of herzieningen als gevolg van voortschrijdend inzicht in de detailuitwerking tot een minimum worden beperkt.

De combinatie van expertises is voor ontwikkelaars een bron van financieel comfort en voor aannemers een waardevol voordeel in de planvoorbereiding. De mogelijkheid om onze diensten in te zetten vanaf de vroege fases van een project tot aan de gedetailleerde uitwerking, waarbij kwaliteit voorop staat, is wat VeriCon onderscheidt als een innovatieve en gespecialiseerde partner in de bouwwereld.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met:


Erwin van Toor

Naar het artikeloverzicht

Meer weten? Neem contact op