Groot Hartje
Eindhoven

Groot Hartje is een nieuwbouwproject in het centrum van Eindhoven. Er komen 264 woningen, waarvan 201 huurappartementen, de rest zijn koopappartementen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen, die worden gebouwd op de plek van het voormalige Philips-kantoor aan de PSV-laan.

De bouw van Groot Hartje is gestart in 2022 en is naar verwachting in 2024 afgerond. De woningen zijn ontworpen in een moderne, maar toch tijdloze stijl. De gebouwen zijn opgetrokken uit metselwerk en glas.

Groot Hartje is een mix van huur- en koopappartementen. De huurappartementen zijn bedoeld voor een breed publiek, van starters tot senioren. De koopappartementen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar.

De woningen in Groot Hartje zijn gelegen op een centrale locatie in het centrum van Eindhoven. De woningen zijn op loopafstand van het Philips Stadion, het centrum van Eindhoven en het station.

Groot Hartje is een ambitieus project dat een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van het centrum van Eindhoven. Het project zorgt voor nieuwe woningen, meer groen en een levendige sfeer in het centrum van de stad.

VeriCon heeft voor Groot Hartje de uitwerking voor de prefab betonvloeren, volstortliggers verzorgd.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met:


Sjors Crommentuijn directeur

Bekijk alle
projecten

Meer weten? Neem contact op