logo Adams bouwadvies      

Vanaf nu maakt Adams bouwadvies uit Druten deel uit van het VeriCon-concern. Hierdoor versterken we de afdeling ontwerp & advies en hebben we de capaciteit en flexibiliteit om meer grote projecten aan te nemen. Bovendien beschikken we voortaan over een afdeling bouwkundige engineering.

De kracht van samenwerking

Beide goedlopende bedrijven zijn ervan overtuigd dat ze door samenwerken meer kunnen bereiken.  “We creëren schaalniveau en daardoor veerkracht, kunnen ons organisatorisch versterken en een nog professionelere werkgever worden. Een grotere organisatie betekent bijvoorbeeld dat opleidingen eenvoudiger te regelen zijn en dat er intern meer doorgroeimogelijkheden zijn”, zegt directeur Jos Hoonhout.

Groei

In de nieuwe samenstelling telt VeriCon 85 medewerkers. Onze ambities zijn nog groter en we hebben dan ook diverse vacatures uitstaan, voor projectleiders, constructeurs en 3D-engineers, zowel in Veldhoven als in Druten. Als u iemand in uw netwerk heeft die geïnteresseerd zou kunnen zijn, horen we het graag.

En nog een extra kantoor

Met de overname van Adams krijgt VeriCon er een kantoor in Druten bij. Daar hebben we nog wat ruimte om te groeien, maar in Veldhoven worden we beperkt door onze huisvesting. Zelfs nu veel medewerkers grotendeels thuiswerken vanwege de coronamaatregelen. We zijn daarom hard op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen VeriCon en Adams? Neem contact op met:


Jos Hoonhout

085-086 68 00 | j.hoonhout@vericon.nl

Naar het artikeloverzicht

Meer weten? Neem contact op